Styling Tips

and random beauty gossip.

Provocateur - Mărturii ale unei povești de succes !

  • Andrea Pap
  • Blog

Andy Pap... de la începuturi.


Fiecare poveste se naște cu un început. Care este începutul tău?

Provocateur s-a născut din dorința de a închega o echipă, de a activa crezul – unde’s doi puterea crește! Locul de muncă pentru mine trebuie să reprezinte o familie, un spațiu atractiv, cu o atmosferă caldă și primitoare. Aceasta a fost poate cheia succesului nostru, o familie care învață împreună și se sprijină atunci când este nevoie.

Primăvară 2003.

Dupa 3 ani de experiență, am vrut să îmi depășesc limitele. Astfel, la scurt timp am găsit, pe strada Severinul (se numea atunci, actuala Episcop Mihai Pavel) locația ideală. A fost dragoste la prima vedere. Am simțit fluturi în stomac. La propriu.

Râde cu poftă, printre picurii nostalgiei.

Cineva m-a încurajat și mi-a spus că pentru a pune bazele unei afaceri de succes orice prost care are bani poate să o facă, însă o afacere care începe din nimic și se dezvoltă sănătos nu e la-ndemâna oricui. Și aceste spuse m-au călăuzit, mi-au dat încredere. Am construit din nimic, doar cu credință și din dorința de a-mi îndeplini un vis.

De ce Provocateur?

În 2005 am participat la un seminar al lui Patrick Cameron la Londra. Am fost fascinată… Regele cocului a reușit să facă, pe acea scenă, 4 cocuri în 40 de minute. Am plâns. Vă dați sema? 10 minute pentru un coc! Colecția lui se numea în acel an Provocateur. Iată inspirația.. Patrick a fost și este modelul meu.
Chiar în acel an am deschis salonul! Am primit sub acoperișul salonului foarte mulți tineri care au învațat tainele meseriei aici. Încă din primele zile. Mă mândresc cu faptul ca peste 80% din ucenicii mei lucrează în domeniu.

Cum ai defini Salon Provocateur acum?

În momentul de față ne-am stabilizat pe o echipă solidă în timp și acum pot spune că ne aflam în punctul cel mai stabil. Am reușit să obțin o echipă care oferă servicii complete. Salonul s-a extins, oferă acele servicii pe care le-am vizualizat la începuturi, este un salon premium și mă mândresc cu asta. În plus, suntem în căutarea unor colegi noi, tineri doritori să învețe această meserie, pasionați ai frumosului, pe care sa-i țin aproape și care să facă parte din Echipa PROVOCATEUR.

Webmail | Copyright © . Toate drepturile rezervate Salon Provicateur - Oradea.
Web Hosting & Web Design by Weblike PRO