Styling Tips

and random beauty gossip.

Din culise: colecția Cristina Breteanu, Hairstyling Provocateur!

  • Andrea Pap
  • Blog

Echipa Provocateur a participat vineri, 14 iulie, la Sinagoga Zion din Oradea, la prezentarea de modă marca Cristina Breteanu. Hair-stylistele

Pap Andy și Zsuzsa Rencsik au optat pentru coafuri simple, elegante, adaptate trăsăturilor manechinelor și ținutelor excepționale, punctul de atracție al serii.

Colecția de rochii de cocktail și de gală a cuprins o serie de 70 de ținute într-o diversitate a construcției și a culorii. Modelele invitate, manechine ale agenției Amalia Judea Art & Fashion și modelele de suflet ale creatoarei: actrițele Denisa Vlad , Georgia Caprarin, Melu Pitz și frumoasa Czvikker Lilla, studentă a Universității de Teatru și Film din Budapesta, au defilat expunând o paletă cromatică de la cele mai deschise nuanțe de nisipiu, perlă și rozaliu, trecând prin culorile puternice, solare, până la cele mai închise nuanțe de cenușiu și misteriosul negru. Accentele de culoare și compoziție au fost realizate prin pictură manuală pe suportul textil, precum și detalii realizate prin aplicarea manuală a diverselor tipuri și forme de mărgele, pietre și paiete, sau prin încadrarea decupajelor de tip broderie sau dantelă 3D, creându-se astfel un contrast între textura broderiilor și fluiditatea mătăsurilor.

„Nota de completare a ținutelor perfecte și a machiajului a constituit-o coafura adaptată eleganței colecției.“

Webmail | Copyright © . Toate drepturile rezervate Salon Provicateur - Oradea.
Web Hosting & Web Design by Weblike PRO