Salon Provocateur - Oradea

EChipa Provocateur Oradea

Despre noi

Provocateur reprezintă garanția calității, atât prin echipa sa, cât și prin brandurile pe care le utilizează: Wella, Sebastian, Nioxin, Sistem Profesional și nu în ultimul rând noua tehnică inovatoare de ultimă generație Wella – System, Provocateur find singurul salon din Oradea care s-a calificat în utilizarea acestui produs premium.

În cei peste 15 ani de activitate, s-a construit o echipă ambiţioasă, creativă şi activă, prezentă în permanenţă la cursuri, seminarii, concursuri şi prezentări, atât în ţară cât şi peste hotare. Cu un pachet educaţional bine pus la punct, cu informaţii despre noile trenduri şi tehnologii de ultimă oră, echipa Provocateur poate realiza look-ul perfect.

About us
2003: We started

Salon Provocateur

Recunoscută pentru profesionalismul și creativitatea de care dă dovadă în cadrul sedințelor de salon, în timpul concursurilor naționale și a evenimentelor la care participă, echipa obține în permanență cele mai bune rezultate. Vizita la salonul de înfrumusețare Provocateur din Oradea, îți oferă ocazia să îți definești propriul tău stil.

Echipa Provocateur îți oferă cele mai bune soluții în materie de coafură, cosmetică, manichiură, pedichiură și întreținere corporală. Te ajută să fi în pas cu noile tendințe, să îți îndeplinești visul de frumusețe și să îți definești personalitatea.

Andrea Pap

Hair Stylist

ZSUZSA RENCSIK

Hair Stylist

FORGACS KISS NORA-TIMEA

Hair Stylist

Anca Rus

Hair Stylist

KIS ILDIKO IBOLYA

Cosmeticiană

Andreea Kis

Cosmeticiană

Adela Pora

Cosmeticiană
Cosmeticiană

Valeria Papp

Cosmeticiană

Csilla Marica

Stilist Protezist Unghii

Maria

Pedichiurist

Echipa Provocateur poate realiza, prin intermediul consultării aprofundate și a tehnicii pure, look-ul perfect. Recunoscută pentru profesionalismul și creativitatea de care dă dovadă în cadrul sedințelor de salon, în timpul concursurilor naționale și a evenimentelor la care participă, echipa obține în permanență cele mai bune rezultate.
We are looking for you
Ne dorim colegi noi: hairstiliști, cosmeticiană și manichiuristă.
Webmail | Copyright © . Toate drepturile rezervate Salon Provicateur - Oradea.
Made with ❤️ by the NRGO Web Design team.