Coafură și Hairstyling

Pachetul de traininguri și seminarii pentru hairstiliști la care Provocateur participă reprezintă un factor definitoriu, un real ajutor pentru depășirea limitelor în materie de frumusețe.

Stagiile de pregătire în studiourile Wella din București unde trendul, cele mai noi tehnici și produse de îngrijire profesionale sunt testate în amănunt, consolidează garanția unor rezultate impecabile în coafură.

Doamnele și domnisoarele au la dispoziție o gamă completă de tehnologii inovatoare și produse specializate pentru îngrijirea părului și a scalpului: tehnologiile NIOXIN, personalizate pentru nevoi individuale, oferă soluții împotriva subțierii, căderii părului și volum. Sistemul inovator Nioxin bazat pe o îngrijire avansată a pielii ajută la curățarea, optimizarea și tratarea părului și a scalpului, pentru ca acesta să câștige volum.

Pentru o diagnoză corectă, înaintea demarării tratamentului pentru păr și scalp, se utilizează MICROSCOPUL DIGITAL, cu ajutorul căruia specialiștii nostri și utilizatoarea observă starea exactă înainte și după efectuarea unui tratament.
Pentru refacerea și hidratarea firului de păr deteriorat, specialiștii Provocateur apelează la ajutorul aparatului SPA care transmite substanțele nutritive din produse direct în profunzimea firului de păr, refăcând structura acestuia.

Secretul reușitei este dictat de calitatea produselor Wella. Gama System Profesional conduce în lumea luxului, o lume a atingerilor prețioase, care conferă părului suplețe, protecție, strălucire și întreținere îndelungată.

Gama Sebastian poate depăși orice limită în efectuarea unui styling perfect. Întrunește arta și luxul produselor folosite pe catwalk: ușoare precum cașmirul și fine ca mătasea la atingere. Părul este revitalizat și răsfățat, fiind tratat până la finisarea supremă, realizandu-se adevărate sculpturi de creație ce depășesc limitele imaginației.


Webmail | Copyright © . Toate drepturile rezervate Salon Provicateur - Oradea.
Made with ❤️ by the NRGO Web Design team.