Masaj și remodelare corporală

Pentru ca ne dorin servicii complexe pentru clientele noastre, la Salon Provocateur specialistul în remodelare corporală propune tratamente speciale, personalizate în funcție de necesitatea fiecăruia, pentru remodelare corporală, prin masaj anticelulitic cu vacuum, cavitație și radiofrecvență.
Specializat în tratarea și combaterea aspectelor inestetice ale corpului, vă oferim soluții de îngrijire în domeniul esteticii corporale. Prin serviciile noastre și cu ajutorul aparaturii de ultimă generație, vă ajutăm să eliminați celulita, surplusul de centimetri, riduri și pielea lăsată, în vederea dobândirii și menținerii unei siluete de invidiat.
Caviția reprezintă unde de ultrasunete de joasă frecvență de 40khz. Aceste unde generează vibrații de viteză mare, foarte puternice, care crează viduri în interiorul celulei, presând membrana celulară adipoasă, care astfel, într-un final cedează și se rupe.
Vacuumul tratează țesutul conjuctiv cutanat și subcutanat, țintind celulita și eliminarea toxinelor. Stimulează schimburile celulare și mobilizează țesutul, restabilind fermitatea și reducând până la dispariție aspectul de coajă de portocală a pielii.
Radiofrecvența este cea mai noua tehnologie care are rezultate încă de la primul tratament, în cazul lipsei de fermitate și elasticitate a pielii și împotriva ridurilor. Fibrele eleastice ale pielii- colagenul și elastina – sunt produse de o celulă a pielii numita fibroblast, radio frecvența stimulând acestea.

Title

Title

Title

Gama de produse

 • GUAM

  produse dermocosmetice
  După îndelungi cercetări și studii, Institutul Italian Lacote a creat gama de produse dermocosmetice Guam pentru îngrijire corporală, ingredientul principal al produselor fiind Algele Guam, adevărate "concentrate de mare", ce au la bază ingredienți marini naturali. Algele se recoltează prin metode tradiționale, începând în luna mai până în august, după ce încheie propria activitate vegetativă. Algele sunt culese din mare cu un instrument special, care le desprinde delicat de pe fundul mării, eliberându-le de apă. Ulterior sunt distribuite uniform pe câmpuri de mari dimensiuni pentru uscare și aerisire. După ce vântul oceanic le transformă în concentrat uscat, sunt transporatate în laboratoarele Lacote, sunt prelucrate delicat pentru a-și menține eficace și nealterată plasma bogatî în metale, vitamine, proteine și grăsimi. De aceea algele aplicate pe piele reprezintă un adevărat "concentrat de mare".

  Gama de îngrijire corporală cuprinde:

  • tratamente anticelulitice cu Namol de Alge Guam și linia anticelulitică Vipcomplements,
  • tratamente de întreținere corporală LInia Snell, Clasica și Inthenso
  • tratamente pentru drenaj: Linia Dren
  • tratamente remodelante bronzante: Linia Solara Snellente
  • tratamente pentru bărbați: Linia Inthenso și Linia Talasso
  • aromoterapie și relaxare: Linia Talasso, Talasso Salus și Talasso Pados

  Tratamentele Guam sunt recomandate de terapeut în funcție de tipul de piele (normală sau sensibilă) și necesitate.

 • OLOS

  produse dermocosmetice
  Niciodată fără Olos, pentru că... este un proiect global de înfrumusețare a corpului și tenului, prezent pe piață de peste 20 de ani, care vine în întâmpinarea principalelor solicitări. Datorită formulelor de înaltă calitate, a bazei sale de povești de succes, arome, texturi și ritualuri, produsele Olos oferă rezultate zi de zi. Din secretele naturii, Olos extrage ingredientele active cele mai prețioase și eficiente pentru a înfrumuseța și răsfăța tenul și corpul.
 • Derminologia facială

  metoda anti-aging patentată de
  Dr. Rudolf Weyergans
  Tortor vitae vulputate. Wisi pellentesque faucibus. Eget vel eu sed mauris arcu. Id fusce eget. Dolor ullamcorper egestas pede eu imperdiet sed odio ipsum. Sapien ut odio sed tristique sed. este cea mai nouă descoperire în medicina estetică, o metoda anti-aging patentată de Dr. Rudolf Weyergans din Germania, ce are la bază fizica cuantică și care utilizează ionii negativi pentru reîntreținerea tenului.

Title

Title

Title

Webmail | Copyright © . Toate drepturile rezervate Salon Provicateur - Oradea.
Made with ❤️ by the NRGO Web Design team.