Pedichiură

La fel de importantă ca manichiura, indiferent că ne aflăm în plin sezon estival, fie că sezonul rece își face simțită prezența, pedichiura constituie o procedură esențială pentru igiena și sănătatea organismului nostru.

Curățirea pielei moarte, îndepărtarea pieliței nedorite, îngrijirea cuticulelor, hidratarea picioarelor și degresarea unghiilor picioarelor, susținute de ultima procedură a înfrumusețării unghilor: amprenta petei de culoare conferită de oja aplicată se contopește în forma pedichiurii ideale.

La Salon Provocateur utilizăm produse de calitate excepțională și ustensile pe care le igienizăm constant. Soluționăm problemele persoanelor cu probleme medicale. Găsim soluția potrivită persoanelor ce prezintă probleme diabetice, călcâie uscate, unghii încarnate, bătături, micoze unghiale sau infecții ale pielii picioarelor. Pedichiurista Provocateur, dedicată și cu o vastă experiență în domeniu, obține rezultate vizibile încă de la prima sedință. Pentru un look sexy și îngrijit, pedichiura păstrează un aport desăvârșit.

Title

Title

Title

Webmail | Copyright © . Toate drepturile rezervate Salon Provicateur - Oradea.
Made with ❤️ by the NRGO Web Design team.