Styling Tips

and random beauty gossip.

Manichiură perfectă?

  • Andrea Pap
  • Blog

Manichiura impecabilă cântărește enorm pentru prima impresie a persoanei de lângă noi. Nimeni nu se naşte cu unghii perfecte, cu aspect impecabil și sănătos.

Însă cu puțină atenţie şi îngrijire specifică putem obține imaginea mult dorită.
Dacă manichiura este făcută în mod regulat, unghiile vor deveni rezistente şi strălucitoare, fără rupturi sau exfoliere. Drept urmare, pentru acele femei care nu au fost înzestrate cu unghii perfecte, soluţiile acestei probleme până de curând erau tratamentele pentru unghii şi bineînţeles, manichiura cu gel.

Procedura manichiurii perfecte
Apărute în anul 1950 în Statele Unite ale Americii , unghiile false ( unghii tehnice) sunt extensii ale unghiilor naturale create cu ajutorul a diferite tehnici de modelare şi materiale specifice. Unghiile cu gel ascund defectele și imperfectiunile unghiilor naturale, repară unghiile fragile, deteriorate sau scurte. Acestea devin rezistente, iar manichiura se menţine în stare perfectă timp de câteva săptămâni. Ai posibilitatea de a purta o manichiură deosebită şi de a-ţi decora unghiile cu picturi, aplicaţii tridimensionale sau piercing-uri. Întrucât sunt foarte practice, arăta impecabil mult timp şi sunt mai rezistente, unghiile cu gel pot da o dependentă minoră.

Un nou sistem revoluționar: oja-gel
Însă, doamnele apelează tot mai des la aplicarea pe unghii a ojei-gel, cea mai nouă tehnologie în materie de manichiură, care se aplică în doar câteva minute şi îşi păstrează strălucirea intensă chiar şi după două săptămâni. Acest sitem revoluționar ameninţă să înlocuiască manichiura cu gel.

În cazul aceastei proceduri cel mai mare avantaj este că unghiile nu se pilesc, iar aplicarea şi uscarea este extrem de rapidă. Se aplică lacul de bază într-un strat subţire, se optează pentru una dintre culorile existente: de la nuanţe intense la cele diafane sau strălucitoare. Se aplică un prim strat, unghiile se țin sub lampă LED două minute şi se repetă aplicarea, pentru rezultate încântătoare.

În comparație cu unghiile cu gel, a căror îndepărtare durează aproximativ 45 de minute, oja-gel se îndepărtează după 15 minute în care a stat împăturită intr-o dischetă îmbibată Remover. Nu deteriorează unghiile naturale, se menține timp de doua săptămâni și este disponibila într-o varietate foarte mare de nuanțe și tonuri.

Webmail | Copyright © . Toate drepturile rezervate Salon Provicateur - Oradea.
Web Hosting & Web Design by Weblike PRO